X

Gourmet doživetja

X

DD selection table

Atelje okusov v Medvodah ima veliko masivno mizo sredi ateljeja, ki kar kliče po druženju. Saj poznate: veliki kuharji imajo v restavracijah svojo šefovo mizo - chefs table, za katero izbrani družbi postrežejo izbrane jedi.

V Ateljeju okusov se lahko za mizo zbere družba, ki proslavlja rojstni dan, končuje naporen delovni dan ali teden, se odloči za igro kart, na primer taroka, ali pa se zbere kar tako, na kozarec vina in okusen prigrizek.

Ta miza se v Ateljeju okusov imenuje DD selection table, okrog nje pa boste lahko okusili vse tisto, kar ponuja trgovina - in še več: doživeli boste izkušnje vrhunskega poznavalca hrane in vin, ki jih je Dean Dubokovič v več desetletjih gurmanskih potovanj po vsem svetu prinesel v Medvode.

V trgovini boste lahko tudi kupili vrhunske izdelke, ki se ponujajo s polic: izbrana vina, oljčna olja, čaje, sokove, testenine, mesnine … Hišne zvezde so vina in oljčna olja z domačega posestva Monte rosso na Crvenem vrhu pri Savudriji v hrvaški Istri, ki pobirajo zlate medalje na svetovnih tekmovanjih.

To pa seveda še zdaleč ni vse, saj Deanovo prijateljevanje z najboljšimi slovenskimi kuharji zagotavlja tudi to, da vam bo po vnaprejšnjem dogovoru kaj odličnega skuhal vrhunski slovenski kuhar, lahko tudi eden od tistih, ki so ovenčani z Michelinovo zvezdico.

Sicer pa, kaj bi razpredali: najbolje bo, da se odločite sesti za DD selection table in v živo doživite nepozabno gurmansko izkušnjo!

Gourmet
ponudba
Vinska
spremljava
Kulinarični
navdih
Popotniške
zgodbe
Strokovna
znanja
Vodeno
doživetje
Fotografiranje
trenutkov
Nakup
izdelkov
Spoznavanje
(so)ustvarjalcev
okusov
Slika

Kako poteka doživetje?

Ko vstopite skozi naša vrata, vas vabimo, da se sprostite. Bodite v pričakovanjih, zvedavi in pustite se razvajati. Vsako doživetje bomo prilagodili vašim željam in potrebam, z veseljem pa vam bomo svetovali o primerni gurmanski spremljavi vašega dne. 

Zagotovo nas pot druženja popelje v vodeno doživetje, kjer bomo poskrbeli, da vam s strokovnim znanjem, večletnimi izkušnjami in vašim navdihom spodbudimo ideje o vaših novih gourmet potovanjih. 

Nikakor pa ne pozabite na fotografijo spomina. Košček doživetja si lahko obudite tudi doma z nakupom izdelkov v naši gourmet trgovini.

Za koga je doživetje primerno?

Doživetje je primerno za vsakogar s strastjo do gourmet sveta. Prostor je namenjen za skupine do 10 ljudi.

Gourmet doživetja z beleženjem veselih trenutkov kreiramo po vaših željah.
Za pripravo doživetja in ponudbe bomo veseli vašega obiska v Ateljeju okusov v Medvodah, kjer nas boste z nakupom vrhunskih kulinaričnih izdelkov že malo okusili.
Naša spletna stran uporablja nujne piškotke, potrebne za delovanje storitev na naši spletni strani, izboljšanje uporabniške izkušnje in vodenje statistike, piškotke za uporabo družbenih omrežij in trženje. Več o piškotkih   Pogoji poslovanja
X Shrani